Motive pentru care nu poti scapa de kilogramele in plus

Lucrurile simple, pe care de multe ori nici nu le bagam in seama, ar putea conta foarte mult atunci ne decidem ca este momentul sa scapam de kilogramele care fac sa urce acul cantarului.

Lumea prefera sa foloseasca liftul, chiar si daca au de urcat 2-3 etaje, sa parcheze cat mai aproape de usa blocului, sa foloseasca scara rulanta la metrou. Schimbarea acestor obiceiuri poate duce la ardea in jur a 200 de calorii pe zi.

Consumul de bauturi dietetice nu este recomandat, deoarece poate produce diabet de tip 2 din cauza indulcitorilor artificiali.
Renunta definitiv la mancatul in fata televizorului, deoarece  acest obicei te face sa rontai cate ceva pana la finalul emisiunii preferate, fara sa te saturi cu adevarat.

O dieta nu se tine de luni pana vineri, iar in weekend dam iama in ceafa de porc. De asemenea, infometarea este una dintre cele mai mari greseli. In momentul in care organismul primeste tot mai putine calorii, metabolismul va incetini si corpul va incepe sa acumuleze grasime.

Un somn bun noapte de noapte poate face minuni, deoarece controleaza hormonii digestivi responsabili cu starea de foame.
(Sursa)

Lasa un raspuns