Cum sa slabesti fara dieta

Organismul uman are nevoie de peste 40 de nutrienti diferiti, asa ca este foarte bine sa consumi alimente cat mai diversificate, dar in cantitatea de care are nevoie corpul tau.

Painea din faina alba trebuie eliminata din alimentatie si inlocuita cu paine din cereale integrale, iar acestea ar fi bine sa fie prezente in fiecare zi pe masa ta.

Incearca sa mananci cantitatea de mancare de care ar avea nevoie corpul tau daca ar avea greutatea ideala (trebuie calculata in functie de inaltime, sex, varsta si activitatea fizica). Portiile trebuie sa fie normale, evita sa iti pui si a doua portie in farfurie.

Orele de masa trebuie respectate, iar din cand in cand te poti rasfata cu prajitura ta preferata. Laptele de vaca ar putea avea prea multe grasimi, asa ca trebuie inlocuit cu cel degresat. Pentru a vedea care sunt greselile in alimentatie poti nota intr-un jurnal absolut tot ce mananci timp de cateva zile.

O alimentatie corecta te poate ajuta sa slabesti, dar nu trebuie sa uiti de sport, chiar si exercitiile usoare isi vor arata utilitatea. (Sursa)

Lasa un raspuns