Vanghelie organizează petrecere cu mici, bere şi fotomodele, de 1 Mai

Marian Vanghelie, a anunţat astăzi că va organiza “un 1 Mai românesc”, în Parcul Izvor, cu mici, bere şi cu fotomodele, se arată într-un comunicat Agerpres.

Vanghelie s-a referit la fotomodele în contextul în care un coleg al său de partid, Robert Negoiţă, a venit, marţi, la Parlament, însoţit de mai multe fotomodele, pentru a le prezenta clădirea Legislativului.

“Avem fotomodelele care se ocupă de mici în general şi nu mai avem nevoie de fotomodele. Apropo de fotomodele, le punem să facă mici, cele care pot să vândă cei mai mulţi mici le numim Miss 1 Mai”, a spus în glumă Marian Vanghelie, întrebat de presă dacă va aduce la această sărbătoare fotomodele, după modelul lui Robert Negoiţă.

“Plecăm de la Hilton. 1 Mai e românesc, nu putem să schimbăm, toată lumea ne întreabă, lumea ne întreabă dacă nu vindem chifteluţe, dacă nu vindem banane. Dacă este românesc, nu. Noi am stabilit că numai mici vindem. Ajungem în Parcul Izvor, după care va fi concert până seara, multă bere, mici şi cred că şi fotomodelele trebuie să fie prezente acolo, fie că vând, fie că cumpără mici”, a mai spus Vanghelie.(Adevarul)

Lasa un raspuns