Scorpions promite un show incendiar la Bucureşti, pe 5 noiembrie

Legendara trupă germană de rock Scorpions revine în România în data de 05 noiembrie 2009 unde va susţine un concert la Romexpo Bucureşti.

După ce în noiembrie 2007, au oferit un show rock total celor 40.000 de fani adunaţi în Piaţa Mare din Sibiu, trupa Scorpions se întoarce în România pentru un concert incendiar.

În deschiderea concertului Scorpions, vor cânta unul dintre cei mai mari solişti vocal din Ungaria Varga Miklós şi trupa românească Proconsul.

Concertul “Europe-Love will keep us alive” susţinut de artişti, pe lângă menirea de a promova valorile europene şi ideea că numai împreună în dragoste putem crea o casă de piatră numită Europa, va oferi şi un spectacol exploziv de zile mari.

În 1993, trupa germană ajungea pentru prima dată în România. Până în prezent, Scorpions a susţinut mai multe concerte în faţa fanilor români: în 2002 la festivalul Cerbul de Aur, apoi în octombrie 2004 la Sala Polivalentă, în Piaţa Mare din Sibiu (10 noiembrie 2007) şi pe 23 octombrie 2008, la Zilele Craiovei. (REALITATEA.NET)

scorpions

Lasa un raspuns