Johannes merge pe apă în „I.Real”

După ce s-a lăsat îngropat de viu, la doi metri sub pământ, dar şi călcat de un buldozer de 15 tone, Johannes uimeşte din nou! Duminică seara, de la ora 22.30, magicianul provoacă din nou legile naturii şi, de data aceasta, îşi invită telespectatorii la o plimbare… pe apă!

Noul episod „I.Real” de la Pro Tv îl găseşte pe Johannes faţă în faţă cu un număr spectaculos, pe care doar alte trei persoane în toată lumea au reuşit să îl realizeze până acum: mersul pe apă. „Este vorba despre Andre Kole în SUA, apoi Barry and Stuart în Anglia şi din nou în SUA Criss Angel. Iar acum pot să spun că a patra experienţă este facută la noi, în România”, mărturiseşte Johannes.

Înarmat cu mult calm şi pregătit să înfrunte în orice secundă apa care ameninţă să îl înghită, el se va aventura duminică seara să traverseze o piscină, dar nu înot, ci mergând pe apă. Sub privirile stupefiate ale oamenilor aflaţi în apă sau pe şezlonguri, Johannes va încerca să rămână cât mai mult timp la suprafaţa apei.

“Nu vă dezvălui ce a urmat sau dacă am reuşit să traversez întreaga piscină, vă las pe voi să descoperiţi asta duminică de la ora 22.30”, povesteşte Johannes.(Gandul.info)

johannes-i-real

Lasa un raspuns