Concertul lui Leonard Cohen a fost mutat pe stadionul Tineretului

Concertul Leonard Cohen programat iniţial în Piaţa Constituţiei din Capitală, pe 4 septembrie, va avea loc pe stadionul Tineretului, din cauza festivalului Tuborg Green Fest, care ameninţa buna desfăşurare a evenimentului, au anunţat, joi, organizatorii.

“Concertele lui Leonard Cohen se ascultă cu mâna pe buze pentru a păstra tăcerea, cu ochii închişi pentru a degusta atmosfera. Pur şi simplu nu putem risca, în Piaţa Constituţiei, ca peste<Hallelujah> şi <Dance me to the End of Love> să se audă muzica unui întreg festival din parcul Izvor. Suntem profund dezamăgiţi că Tuborg, până acum unul din suporterii cunoscuţi ai muzicii în România, a ales să-şi organizeze evenimentul în aceeaşi zi şi atât de aproape de concertul lui Cohen, demonstrând o lipsă elementară de respect faţă de mii de spectatori”, spune Sorina Burlacu, director general al companiei Events.

Concertul Leonard Cohen va începe la ora 20.00. La aceeaşi oră, în parcul Izvor, aflat în vecinătatea locului iniţial de desfăşurare a concertului Cohen, este programată o sesiune de mixaje The Crystal Method, iar de la ora 21.00 va cânta trupa de muzică electro Chicane. Ambele evenimente din parcul Izvor fac parte din Tuborg Green Fest.   (NewsIn.ro)

cohen

Lasa un raspuns