Lumea îl celebrează azi pe Michael Jackson

LA BUCUREŞTI. O alee care-i poartă numele va fi inaugurată în Herăstrău.

Când împlinea 50 de ani, vara trecută, Michael Jackson se uita la desene animate. Tocmai ascultase câteva melodii de James Brown, idolul său, şi urma să mânânce tort împreună cu copiii lui.

Se simţea „foarte înţelept şi matur, dar şi foarte tânăr în acelaşi timp”, după cum mărturisea în dimineaţa acelei zile, prin telefon, pentru show-ul „Good Morning America” al postului ABC.

„Scriu mai tot timpul. Îmi place să compun. Dar îmi şi cresc copiii în timpul acesta şi îmi place la nebunie să-i învăţ să meargă pe bicicletă şi să citească. Ador să fac asta. Vreau ca ei să facă toate lucrurile pe care eu nu le-am făcut niciodată”, se confesa artistul la ultima aniversare care avea să-l prindă în viaţă.

A 51-a ar fi trebuit să-l găsească pe scenă, la Londra, într-o ultimă tentativă de a pune ordine în haosul în care l-au lăsat procesele, excesul de medicamente şi insomniile. Reprezentanţii Institutului de Medicină Legală din Los Angeles au declarat că autopsia a scos la iveală faptul Michael Jackson a murit în urma unei “intoxicaţii profunde cu propofol”, ceea ce constituie o omucidere, potrivit CNN. (EVENIMENTUL ZILEI)

michael-jackson

Lasa un raspuns