Weekend-festival în Capitală

Sfarşitul de săptămână se anunţă cât se poate de animat, trei festivaluri derulându-se în Bucureşti: la Muzeul Satului este „Săptămâna Japoneză“, pe Calea Victoriei se desfăşoară Greenfair, iar în Herăstrău, la Cinematograful de vară este Bike-in.

În acest sfârşit de săptămână, o echipă de voluntari au pregătit pentru bucureşteni târgul de creaţii unicat Greenfair, la Muzeul Satului, şapte zile se va vorbi în japoneză, iar la Cinematograful de Vară din Herăstrău, te distrezi pe şi cu bicicleta.

Ultima ediţie de vară a târgului Greenfair adună la un loc cele mai reuşite creaţii handmade. Mai bine de 30 de artişti vor expune bijuterii, gentuţe, haine, accesorii vestimentare, obiecte de decor interior şi mic mobilier, toate realizate şi decorate exclusiv manual. Greenfair se desfăşoară pe Calea Floreasca nr.120, între orele 10.00-19.00, iar intrarea este liberă.

Ikebana şi arte marţiale, la muzeu

Cei care ajung mâine la Muzeul Satului nu trebuie să rateze deschiderea „Săptămânii Japoneze“, care se desfăşoară între 29 august şi 4 septembrie. Evenimentul începe la ora 11.00 şi este organizat cu ocazia împlinirii a 50 de ani de la reluarea relaţiilor diplomatice dintre Japonia şi România. (ADEVARUL.RO)

japonia

Lasa un raspuns