Concertul Lady Gaga din 16 august se mută în Piaţa Constituţiei

Concertul Lady Gaga din 16 august se mută în Piaţa ConstituţieiConcertul Lady Gaga din Bucureşti, care era programat pe 16 august, pe Arena Naţională, a fost mutat în Piaţa Constituţiei.

Data evenimentului va rămâne aceeaşi, 16 august 2012. Schimbare a fost luată din motive de ordin logistic, pregătirea producţiei necesitând mai mult timp decât cel preconizat iniţial, fapt care ar fi afectat meciul de fotbal FC Dinamo – FC Barcelona, programat pe 11 august.

Set-up-ul evenimentului în noua locaţia va include locuri în tribune, acestea fiind adaptate la categoriile de bilete vândute deja pentru Arena Naţională, şi numerotate corespunzător. Vor fi păstrate categoriile de preţ anunţate iniţial pentru biletele cu loc, acestea urmând a fi însă dispuse mai aproape de scenă, pentru o vizibilitate mai bună. Nici pe gazon categoriile de bilete nu vor suferi modificări.

De mâine, 31 iulie, va fi disponibilă o nouă categorie de bilete, în picioare – Gazon C. Tichetele pot fi achiziţionate la preţul de 70 de lei până pe 6 august, 90 de lei până pe 15 august, respectiv 110 lei în ziua evenimentului, la intrare.

Lasa un raspuns