Concert Madonna – bilete de la 80 de lei

Cei mai mari fani ai Madonnei pot achiziţiona, începând de luni, bilete speciale pentru concertul artistei de la Bucureşti care costă nu mai puţin de 2.250 de lei. În preţul biletului sunt incluse locuri “premium”, acces în zona şi în cortul VIP, precum şi un cadou exclusiv al turneului. Acestea sunt disponibile numai prin comenzi telefonice sau prin e-mail, anunţă Mediafax.

Biletele “normale” pentru concertul Madonnei de la Bucureşti din 28 august au preţuri cuprinse între 800 şi 120 de lei: 800 de lei – tribuna VIP, 600 de lei – Golden Bar (în faţa scenei), 160 de lei – gazon A, 120 de lei – gazon C.

DJ Paul Oakenfold, artistul care deschide toate show-urile din cadrul “Sticky & Sweet Tour”, va fi Invitatul special al concertului susţinut de Madonna la Bucureşti.

One thought on “Concert Madonna – bilete de la 80 de lei

  1. abiaaaa astept sa vina madona la noi!!!!as vrea sa imi spuneti si mie un hotel unde sa ma cazez pt atunci knd o sa fie concertul madonei…eu am gasit city hotel bucuresti(www.cityhotelbucuresti.ro) din sect 6, de pe b-dul timisoara ,este singurul care are preturile cele mai accesibile……sa aveti o zi buna!!:):):)

Lasa un raspuns