Dragobetele da startul celei de-a sasea editii a Eros Show!

logo-eros-show-2009Anual, pe 24 februarie, dincolo de valentele mitice, Dragobetele este puternic corelat cu pasiunea si erotismul. Pe aceasta cale avem placerea de a va anunta lansarea celei de-a VI-a editii a evenimentului EROS SHOW, ce se va desfasura in perioada 27 – 31 Mai 2009, la Sala Polivalenta din Bucuresti.

Expozitia erotica cu participare internationala – EROS SHOW 2009 va reuni oferta furnizorilor de produse pentru siguranta vietii sexuale si a sanatatii individului, cosmetice, elemente ce confera placere si confort actului sexual, articole vestimentare specifice si lenjerie intima, bijuterii, cadouri traznite, ateliere de tatuaj, activitati educationale, pictura pe corp, tatuaje si piercing, precum si case de productie de gen, artisti si distribuitori de materiale educativ – sexuale, cabinete de planificare familiala, publicatii de specialitate.

In anticiparea unei veri incendiare, EROS SHOW-ul de anul acesta va aduce ultimele noutati in materie de accesorii sexuale: strap-onuri cu dimensiuni ajustabile, vibratoare cu telecomanda wireless, seturi de mansoane si inele dar si clasicele catuse, uleiuri pentru masaj, pilule afrodisiace si parfumuri cu feromoni.
(www.eroshow.ro)

Lasa un raspuns