Trafic rutier restrictionat din cauza Salonului Auto Moto

Traficul rutier va fi restrictionat, incepand de vineri, ora 22,00, pana duminica, ora 23,00, pe bd. Libertatii, intre Calea 13 Septembrie si bd. Natiunile Unite, precum si pe bd. Unirii, intre bd. I. C. Bratianu si Piata Constitutiei, in respectiva piata urmand sa se desfasoare Expozitia Salon Auto Moto si Parada Masini de Epoca si Motociclete.

Potrivit unui comunicat al Brigazii Rutiere a Capitalei, conducatorilor auto care intentioneaza sa tranziteze zona pe timpul restrictiilor le este recomandat sa foloseasca rutele ocolitoare Calea 13 Septembrie – Bd. Libertatii – Piata George Cosbuc – Bd. Regina Maria; Str. Izvor – Str. Hasdeu – Splaiul Independentei; Bd. Unirii – Piata Unirii – Splaiul Independentei – Str. Hasdeu – Str. Izvor – Calea 13 Septembrie.

Politistii reamintesc ca pietonii au obligatia sa circule numai pe trotuare, traversarea strazii sa o faca pe la locurile semnalizate si marcate corespunzator ori la culoarea verde a semaforului electric si numai dupa ce sunt siguri ca intentia lor de traversare a fost observata de catre soferi.

SAM-2014-49

Lasa un raspuns