Sală de masaj şi trandafiri în culise, la concertul Madonnei

Madonna a cerut pentru concertul pe care îl va susţine, miercuri, în Parcul Izvor din Capitală, ca în zona de culise să fie amenajate o sală de masaj, o cabină de duş cu hidromasaj şi o sală de gimnastică, informează organizatorii show-ului, Emagic.

În backstage, unde Madonna va fi “cazată” în seara concertului, staff-ul artistei se ocupă direct de amenajarea camerelor , singura solicitare a acestora pentru organizatori fiind ca tavanul din cabine să fie acoperit cu o pânză de mătase de culoare albă . Diva este însoţită pe tot parcursul turneului de 34 de persoane “apropiate” – staff-ul personal – inclusiv doi antrenori de fitness, un terapeut, un designer de interior, precum şi un bucătar italian.

Începând de luni, ultimele bilete pentru concertul Madonnei vor putea fi achiziţinate doar de la casa de bilete situată la intrarea în Parcul Izvor, în dreptul staţiei de metrou Izvor. Casa de bilete va fi deschisă luni şi marţi, între orele 12.00 şi 21.00, iar miercuri, în ziua evenimentului, între orele 09.00 şi 22.00. În prezent, mai sunt disponibile bilete doar în Gazon B (120 lei), Gold Bar (600 lei) şi VIP (800 lei). (mediafax)

SPAIN-MUSIC-US-MADONNA

Lasa un raspuns