Aleea Michael Jackson, inaugurată în Herăstrău, în ziua în care starul ar fi împlinit 51 de ani

ProFM şi MTV îi invită pe toţi fanii lui Michael Jackson din România să sărbătorească ziua de naştere a megastarului, pe 29 august, în Parcul Herăstrău din Capitală, intrarea Arcul de Triumf – acolo unde va fi inaugurată şi Aleea Michael Jackson.

În cadrul evenimentului, pe un ecran special amplasat în parc se vor redifuza imagini din concertul pe care Michael Jackson l-a susţinut în Bucureşti în 1992 şi videoclipuri ale fostului “rege al muzicii pop”.
ProFM a lansat, pe 6 iulie, o campanie prin care o alee din parcul Herăstrău din Bucureşti urmează să primească numele megastarului. Timp de aproximativ o lună, fanii lui Michael Jackson au intrat pe www.profm.ro şi au semnat petiţia “Michael’s Way”. S-au strâns 19.000 de adeziuni care au ajuns pe masa primarului general al Municipiului Bucureşti. Sorin Oprescu a fost de acord cu denumirea unei alei din Herăstrău după numele fostului “rege al muzicii pop”, iar Primăria Capitalei a devenit partener la eveniment.

“Artişti de talia lui Michael Jackson ajung să influenţeze vieţile a milioane de oameni, indiferent de distanţa la care se află. De aceea nu se putea ca Primăria să rămână indiferentă faţă de petiţia a 19.000 de persoane care doresc să-şi amintească de muzica şi geniul lui Michael Jackson. Cu atât mai mult cu cât el a concertat şi în Bucureşti. O alee dedicată lui Michael Jackson şi o placă memorială sunt gesturi minime de respect în amintirea lui, dar şi faţă de sutele de mii de români care l-au iubit”, a spus Sorin Oprescu.(mediafax)

michael_jackson_street_closures

Lasa un raspuns