Organizatorii susţin că nu sunt vinovaţi de condiţiile de la concertul Madonnei

Cu toate că fanii s-au plâns de condiţii, reprezentanţii Emagic susţin că nu sunt ei vinovaţi pentru eventualele inconvenienţe.

“Organizatorii nu sunt de vină pentru sonorizare, pentru faptul că scena sau ecranele erau prea mici, artiştii de talia Madonnei vin cu producţie proprie, aşa e spectacolul Sticky&Sweet, aşa a fost peste tot”, a declarat Dragoş Chişcoci.

Numărul de toalete, de asemenea, a fost suficient, susţin reprezentanţii Emagic, dar 70 la sută dintre spectatori s-au strâns în aceeaşi zonă, s-a prelungit şi soundcheck-ul şi s-a format un “bulgăre de zăpadă”.

Organizatorii s-au gândit să ude gazoanele înainte de concert, dar s-ar fi făcut noroi şi nu ar fi fost o soluţie. Aşa că au preferat să-l lase aşa cum era.

În ceea ce priveşte întârzierea, Dragoş Chişcoci susţine că e discutabilă. Concertul a fost anunţat că începe la zece şi chiar a început cu zece minute mai devreme. La toate spectacolele Madonnei a fost diferenţă de o oră între DJ Paul Oakenfold şi artistă, nu doar în România.” (REALITATEA.NET)

madonna-concert

Lasa un raspuns