Reprezentanţii Orange susţin că iPhone 3G este un telefon revoluţionar. iPhone 3G permite viteze de navigare pe internet de două ori mai mari decât modelul precedent, are GPS încorporat şi software-ul iPhone 2.0. De asemenea, poate fi folosit pe post de iPod, care are o memorie de până la 32 Gb.

“Orange a fost întotdeauna asociat cu inovaţia. Pentru prima dată vă aducem în România unul dintre cele mai inovative produse din lume iPhone 3G. Telefonul poate fi cumpărat numai de la Orange România. Este un telefon cu înalte performanţe, un iPod cu ecran lat şi un dispozitiv cu care se poate naviga pe internet” a declarat Richard Moat, CEO Orange România.

iPhone 3G costa între 179 şi 489 euro în oferta Orange Romania, în funcţie de model, tipul de abonament şi de perioada contractuală a abonamentului. iPhone 3G se găseşte în România în toate variantele de culoare şi capacitate a memoriei. Telefonul va fi disponibil în toate magazinele Orange din ţară şi în peste 25 de magazine ale partenerilor Orange. (sursa: www.realitatea.net)