Primul patinoar din România de pe acoperişul unei clădiri va fi inaugurat, vineri, la Bucureşti

1517706_617477398307693_1458318297_nPatinoarul situat pe acoperişul celui mai cunoscut centru comercial din Capitală, Unirea Shopping Center, va fi inaugurat vineri, de la ora 18:00. Un show de lasere, primul DJ robot din lume şi un concert al artiştilor din noul val vor deschide evenimentul “Patinează la înălţime la care intrarea va fi gratuită.

Timp de aproape două ore, Roxana Nemeş, DJ Harra, Lore, Marian Vasilescu, LeeYa, Alyana Lu, Miss Mery, Let’s Go Project, Ju Ju, Miss Mery, Otilia şi Ryia V vor întreţine atmosfera pe patinoarul unic în România datorită poziţionării sale. De asemenea, Atom X, primul robot DJ din lume, adus special din SUA, va mixa pe cele mai cunoscute piese internaţionale în timpul unui show de lasere inedit pregătit de organizatori.

Intrarea la evenimentul susţinut de restaurantul Marmarita şi organizat de Luxury Events şi Dynamic Records va fi gratuită, cei prezenţi pe patinoar urmând să beneficieze şi de gratuitate la parcare. Elevii şi studenţii care îşi doresc să patineze la peste 20 de metri înălţime vor beneficia de 50% reducere din preţul pentru închirierea patinelor. Accesul la patinoar se va face cu liftul din parcare, până la etajul 7, apoi pe scara interioară încă un etaj.

Lasa un raspuns