Moby a strâns peste 15.000 de spectatori la B’estfest

După câteva ore eclectice, cu rock autohton – Grimus, Les Elephants Bizarres -, jazz-blues-reggae marca Ayo, pop german de la Polarkreis 18 şi rock cu vechime şi greutate al celor de la Motorhead, Ziua 1 a B’estfest s-a încheiat cu sound-ul electro al lui Moby, care a adunat 15.000 de oameni.

Moby, muzicianul american care acoperă o gamă variată de stiluri, de la rock la techno, electro şi pop, a revenit în România la 13 ani de la primul său concert, fiind capul de afiş al Zilei 1 a festivalului B’estfest, care se desfăşoară până duminică în complexul Romexpo din Capitală.

Intrat în scenă la ora 21.30, artistul a alergat din culise cu o chitară electrică în mâini şi, în “atacuri” de viori, a început concertul cu piesa “Extreme Ways”, lansată în 2002, pe albumul de studio “18”, dar devenită şi mai populară odată cu includerea ei pe coloana sonoră a filmului “The Bourne Ultimatum”, din 2007.

“Toată lumea se simte bine?”, i-a întrebat el pe cei din public. “Şi nu plouă…”, a mai remarcat Moby, “cu toate că acest cântec este despre ploaie”, a completat el înainte de piesa “Evening Rain”. (mediafax.ro). Foto: www.bestfest.ro

moby_bestfest2009

Lasa un raspuns