Programul concertului Judas Priest de la Bucureşti

JUDAS-PRIEST-Escuche-una-muestra-de-audio-de-Metalizer-tema-de-Redeemer-Of-Souls-620x370În deschiderea concertului organizat de Events vor concerta trupele Helloween, care îşi promovează ultimul album intitulat “My God Given Right”, şi trupa românească 9.7 Richter.

Accesul la concert se face din Bulevardul Expoziţiei, intrarea C, începând cu ora 18:00. De la 18:30 va urca pe scenă prima trupă din deschidere, 9.7 Richter. Cei de la Helloween concertează începând cu ora 19:30, urmând ca Judas Priest să urce pe scenă la ora 21:00.

Organizatorii au o surpriză pentru cei care vor fi punctuali, astfel că persoanele care ajung la eveniment de la ora 18:00 vor beneficia de “happy hour” la bere până la ora 19:00, ceea ce înseamnă că vor putea cumpăra 2 beri draft cu un singur jeton.

Parcarea maşinilor se va face în parcarea B, care este gestionată de Romexpo, în schimbul unei taxe de 15 lei. Motocicliştii şi bicicliştii, au la dispoziţie parcare gratuită în Parcarea C, în intervalul orar 17:30 – 23:30, precum şi spaţiu amenajat unde îşi pot lăsa căştile. Pentru biletele rămase în vânzare la data concertului va exista o casă de bilete la intrarea în Parcarea C. Băuturile şi mâncarea vor putea fi achiziţionate pe bază de jetoane.

Lasa un raspuns