Mancarea de la fast-food, cea mai daunatoare

Hot dog-ul şi hamburgerii conţin carne de provenienţă dubioasă şi foarte grasă. Şaorma cu carne de pui, cartofi puţini şi maioneză de calitate este mai puţin nocivă.

Şaorma. Sosurile cu care este unsă carnea, la temperaturi ridicate devin “bombe” de grăsimi nesănătoase, o adevărată tortură pentru ficat şi stomac. Totuşi, medicii spun că o şaorma bine combinată (carne de pui, puţini cartofi şi o salată de crudităţi), pare cea mai bună opţiune dintre produsele fast-food.

Hot dog. Hot dog-ul este un cârnat nesănătos între două felii de pâine albă. De foarte multe ori, producătorii folosesc o concentraţie foarte mică de carne. Şi hot dog-ul poate face parte însă dintr-o dietă echilibrată, dacă este preparat din cârnaţi de casă şi pâine integrală. (sursa: Evenimentul Zilei)

Leave a Reply