Madonna pleacă sâmbătă din ţară

Cântăreaţa americană, care, miercuri seară, a concertat la Bucureşti, în faţa unui public de circa 60.000 de spectatori, va părăsi România sâmbătă, ea urmând ca în seara aceleiaşi zile să concerteze la Sofia, în cadrul turneului său mondial, “Sticky & Sweet”.

“Ne aflăm în turneu cu Madonna în România, în Europa. Mâine vom pleca la Sofia, apoi la Tel Aviv”, au declarat vineri, într-o conferinţă de presă, membrii formaţiei de muzică romani Kolpakov Trio, din Rusia, care concertează alături de Madonna în turneul său mondial “Sticky & Sweet”.

Presa italiană: „Madonna a fost huiduită la Bucureşti”

Mai multe publicaţii italiene au scris despre concertul Madonnei de la Bucureşti. Principalul aspect remarcat de ziariştii din Peninsulă au fost huidiuelile care au urmat „lecţiei” de respectare a drepturilor romilor din Europa de Est.

„Corriere della Sera” relatează că Madonna a urcat pe scenă cu un grup de muzicanţi şi dansatori de etnie romă iar publicul a rămas înmărmurit după ce diva a spus: „Noi nu credem în discriminare, noi credem în drepturi egale pentru toţi”. Publicaţia citată continuă: ”Cei 60.000 de fani au transformat apalauzele în fluierături, huiduieli şi înjurături”. (mediafax/click)

madonna-hotel

Lasa un raspuns