Hollywood Multiplex petrece „în pijamale”

Hollywood Multiplex mar­­­chează Ziua femeii cu o petrecere în pijamale. Doam­ne­le şi domnişoarele vor fi sărbătorite cu filme, şedinţe de machiaj, bijuterii, cărţi şi cadouri colorate. Sub deviza „răsfăţ între fete”, Hollywood Multiplex se va transforma, timp de trei ore, în cinematograful femeilor. Foaierul va fi decorat ca un dormitor cu o mulţime de perne pe post de scaune. Cu toate acestea, pijamaua nu va fi ţinuta obligatorie a serii.

Startul se va da la ora 18, când sunt aşteptaţi să sosească invitaţii speciali. Doamnele şi domnişoarele vor avea ocazia de a se delecta cu şedinţe de machiaj realizate de make-up artişti renumiţi şi de a afla cele mai noi trucuri de îngrijire facială. În plus, vor fi organizate tombole cu premii constând în cosmetice de primăvară.

În ceea ce priveşte accesoriile, toate femeile prezente la eveniment vor  primi câte o poşetă de la reprezentantele revistei Timeout şi vor putea câştiga reviste, mărţişoare inedite şi invitaţii la cinema, în cadrul tombolelor The One. Mai mult, spectatoarele îşi vor putea confecţiona singure bijuterii fantezie la „Atelierul de creaţie”, sub îndrumarea unor artizani. De pe lista de distracţii nu vor lipsi nici filmele bune. Cinefilele care vor viziona Dragoste în vremea holerei, în regia lui Mike Newell, vor avea ocazia de a citi şi romanul omonim al lui Gabriel Garcia Marquez. Este o poveste de dragoste de la începutul secolului XX. Florentino se îndrăgosteşte de frumoasa şcolăriţă Fermina. Destinul este însă împotriva iubirii lor, iar despărţirea de fată îl împinge pe Florentino la o viaţă plină de aventuri amoroase.

Sursa: Gandul

Lasa un raspuns