Greşeli de evitat în timpul dietei

dietaChiar dacă îţi urmezi foarte serios dieta, există greşeli pe care le poţi face fără să ştii, capcane de evitat, prezentate de nutriţionistul Sarah Schenker în dailymail.co.uk.

Mânâncă nuci ca gustări
Cercetările au relevat că nucile menţin senzaţia de saţietate mai mult decât biscuiţii şi sunt bogate în fibre. Însă nucile sunt pline de grăsimi saturate. Ar trebui să mănânci o nucă, maxim două şi nu un sac, spune Dr. Schenker.

Băuturi cu multe calorii
Dacă bei capucino şi multe ceaiuri ca să-ţi potoleşti stomacul flămând, ar trebui să ştii că un capucino are 120 de calorii şi 8 grame de grăsime, iar “stropul” de lapte din opt căni de ceai echivalează cu 400 de calorii. Mai bine treci pe lapte degresat şi ceai de plante.

Fără grăsimi
Corpul are nevoie de o anumită cantitate de grăsime pentru a funcţiona corect, iar grăsimea te ajută să te simţi plin mai mult timp. Un studiu al Universităţii din Alabama a relevat că puţină grăsime consumată în timpul dietei ajută la scăderea în greutate. Nu renunţa complet la grăsimi în timpul curei, dar optează pentru mese variate. (sursa: Mediafax.ro)

Lasa un raspuns