Concertul aniversar al lui Nelson Mandela, în direct pentru români

Postul de televiziune Romantica va transmite astăzi în exclusivitate, în direct şi integral, de la  20.30, concertul aniversar al lui Nelson Mandela. Telespectatorii români vor putea urmări şi în jurnalele de ştiri Realitatea TV transmisiuni live din celebrul Hyde Park din Londra. Fostul preşedinte sud-african, neobosit luptător antiapartheid, îşi va celebra împlinirea vârstei de 90 de ani prin apariţia în public la un concert de caritate. Evenimentul vine la 20 de ani după un alt mare concert ţinut tot la Londra: cel dedicat eliberării din închisoare a lui Mandela.

3O serie de staruri din lumea muzicii vor participa la sărbătorirea laureatului cu Nobelul pentru Pace, iar amfitrion va fi Will Smith. La concert şi-au anunţat prezenţa şi alte celebrităţi, precum Robert de Niro, Oprah Winfrey şi  Bill Clinton. La două decenii distanţă de momentul în care stadionul Wembley răsuna pe melodia Free Nelson Mandela, acesta îşi va face una dintre rarele apariţii în public tot la un concert şi tot la Londra.
Telespectatorii pot viziona la Romantica şi Realitatea TV cel de-al şaselea concert dintr-o serie lansată în 2003, în cadrul campaniei botezate 46664 – numărul de identificare purtat de Mandela în timpul celor 27 de ani de detenţie.Sursa: Gandul.info

Lasa un raspuns