Loredana, din nou goală

Artista a pozat nud, într-o ipostază maternă, pentru numărul din iulie al revistei “Tango”.
Loredana

În pictorial, alături de Loredana mai apar doi bebeluşi, un băieţel de culoare de numai 8 luni, care a jucat şi în telenovela “Inimă de ţigan”, şi o fetiţă de două luni şi jumătate. În interviul care însoţeşte fotografiile, Loredana Groza vorbeşte despre căsnicie şi despre relaţia cu soţul ei, Andrei Boncea, pe care îl prezintă drept un familist perfect.

“Andrei nu e niciodată gelos. Eu am fost geloasă la început, dar acum nu-mi mai fac nici o grijă. Femeile au tendinţa să exagereze. Şi apoi, chiar dacă un bărbat s-a uitat după cineva sau dacă a avut un gând, e chiar atât de grav? Oricine are gânduri vinovate, să fim serioşi! Cred că alte lucruri contează, contează că mă respectă, că mă iubeşte, că face totul pentru fata mea, pentru familie, pentru mine.

Asta e dragostea, nu e aşa? Nu o să stau să-i controlez telefoanele şi viaţa, şi gândurile, cum fac unele femei care se otrăvesc singure. Nu am griji de genul: «aoleu, ce mă fac, dacă se duce la alta?!». Nici nu mă gândesc la aşa ceva. Eu ştiu cine sunt, eu ştiu ce însemn pentru el”, spune artista. (sursa:Cotidianul)

Lasa un raspuns