Centrul comercial Militari Shopping se va inaugura la 2 aprilie

Militari Shopping, unul dintre cele mai moderne şi mai extinse centre comerciale din capitală, va fi inaugurat pe 2 aprilie

Militari Shopping, un centru comercial ultramodern, multifuncţional, cu peste 60 de magazine, dintre care unele în premieră în România, va fi inaugurat pe 2 aprilie 2009 în cartierul Militari din vestul capitalei.

O investiţie a Land Development Proiect SRL, parte a grupului Atrium European Real Estate Limited, unul dintre cei mai mari dezvoltatori şi operatori de centre comerciale din Europa Centrală şi de Est, Militari Shopping are o suprafaţă închiriabilă de aproximativ 51 400 mp şi va deservi o zonă rezidenţială de peste 500 000 de locuitori. Cu adresa în bulevardul Iuliu Maniu nr. 546-560 centrul comercial este situat într-o zonă care a devenit în ultima vreme o platformă comercială de referinţă.

Humanic, Hervis, Leonardo, Deichmann, dm, Adidas, Media Galaxy sau Domo, sunt alte câteva dintre mărcile de prestigiu care completează gama extrem de variată de opţiuni de shopping oferită de centrul Militari Shopping.

Centrul comercial Militari Shopping aduce câteva noutăţi şi surprize şi pentru cei mici. Imaginarium, Toyplex şi Okaidi – magazine cu jucării, accesorii, îmbrăcăminte şi materiale educaţionale – fac din centrul Militari Shopping un paradis al cumpărăturilor pentru articole de copii.

Lasa un raspuns