Castigatorii Billboard Music Awards

Eminem si Justin Bieber sunt marii castigatori de anul acesta ai Billboard Music Awards, Romania fiind si ea reprezentata de Edward Maya & Vika Jigulina, care au castigat la categoria Top Dance Song, cu Stereo Love.

Topul a fost insa de departe dominat de veteranul rapper Eminem si de canadianul inca minor Justien Bieber, dupa cum se mentioneaza chiar pe site-ul evenimentului, billboard.com. Fiecare a dus acasa cate 6 premii.

Batalia pentru locul secund s-a dat intre Rihanna,Lady Gaga, Usher, Taylor Swift, Mumford & Sons si Taio Cruz, fiecaruia fiindu-i inmanate cate trei trofee.

Cate doua trofee au castigat Katy Perry, Shakira, Chris Tomlin si Train. Au existat si trei premii speciale, acordate lui Beyonce Knowles, Neil Diamond, care au primit premiile Millennium si, respectiv, Icon, U2 fiind recompensata pentru cel mai bun turneu. (ZIARE.COM)

România a fost şi ea reprezentată de casa de discuri Cat Music cu piesa “Stereo Love”, care a câştigat la categoria “Top Dance Song” şi s-a clasat pe locul 93 în Billboard Hot 100, reuşind astfel să urce până pe locul 16 în prestigiosul top american bazat pe difuzări radio şi vânzări. Single-ul este interpretat de românul Edward Maya care, în urmă cu ceva timp, a reziliat contractul cu casa de discuri, renunțând astfel la drepturile de autor, fapt pentru care  artistul nu a mers să ridice premiul. (EVZ.RO)

Lasa un raspuns