„State de România – Student la Sorbona”, pe covorul roşu

Duminică, 27 septembrie, de la ora 19, pe covorul roşu de la Cinema Pro vor păşi protagoniştii lungmetrajului “State de România – Student la Sorbona”. Ocazia, cât se poate de firească şi festivă: premiera oficială a filmului. Concomitent cu spectatorii proiecţiei de gală, telespectatorii Pro Tv vor putea urmări, pe micile ecrane de acasă, noua producţie, de la ora 20.30.

În luna mai, la Paris s-a strigat “Acţiune!” pentru lungmetrajul “State de România – Student la Sorbona”, unde State Potcovaru (Gheorghe Visu), Flacăra Potcovaru (Carmen Tănase), Minodora (Doiniţa Oancea) şi Stiven (Octavian Strunilă), sub îndrumarea regizorilor Iura Luncaşu şi Larry Maronese, au continuat povestea deja cunoscută publicului din telenovelele “Inimă de ţigan” şi “Regina”.

Timp de mai bine de o săptămână, echipa producţiei s-a aflat în capitala franceză, filmând în spaţii cât de diverse, pe atât de celebre. State Potcovaru a ajuns pe Rue de Saint-Denis, una dintre cele mai cunoscute şi în acelaşi timp rău-famate artere ale Parisului, în Place des Vosges, cea mai veche piaţă a metropolei, care datează din secolul al XVII-lea, în grădinile din faţa Palatului Elysee, pe podul Alexandre III şi, inevitabil, la prestigioasa Universitate Sorbona. Protagonistul şi-a adăugat la traseu şi o locaţie mai puţin cunoscută: a avut treabă în faţa casei lui Pierre-Alexis Dumas, directorul de creaţie al celebrei case de modă Hermès. (GANDUL.INFO)

state-de-romania

Lasa un raspuns