Vintage Picnic, sambata, langa Cismigiu

Iubitoarele de vintage sunt asteptata sambata, 26 septembrie, la un targ mai special, unde participantii vor sta pe patura, intr-o gradina, iar invitatii vor servi limonada si prajituri de casa.

“Bifeaza-ti in agenda o vizita prelungita la Vintage Picnic, pe strada Cobalcescu, nr 17, foarte aproape de parcul Cismigiu”, se afirma intr-un comunicat remis Ziare.com. La targ participa Cheap&Chic, Dulapul bunicii, Eclectic Factor, haine-vintage.ro, Italian Vintage, Jolie Armoire, Nousauvechi, Suveica Vesela, The Attic, Vintage Wardrobe, Wolfie si Chili Biju. Intrarea este de 5 lei.

Termenul “vintage” era legat de regula de anul in care un anumit vin sau ulei era imbuteliat. Apoi semnificatia termenului s-a largit, desemnand anul in care un anumit lucru era produs.

Daca la inceput descria doar masinile care aveau cel putin 50 de ani (vintage cars) vechime, in prezent termenul “vintage” este folosit pentru pentru descrierea hainelor cu peste 20 de ani vechime sau care fac parte ca stil dintr-o alta generatie. (ZIARE.COM)

vintage

Lasa un raspuns