Vedete-n figuri, din 16 ianuarie, la Prima TV

vedete-prima-tvDupă ce s-au chinuit, în diverse emisiuni, să convingă naţia că deţin talente pe cât de ascunse, pe atât de surprinzătoare, vedetele trec la ceva mult mai simplu. Începând de mâine, Bebeluşa Oana şi Dan Finţescu prezintă, la Prima Tv, Vedete-n figuri.

Un show de divertisment în care concurenţii trebuie să treacă prin forme geometrice decupate într-un zid de polistiren, fără să-l rupă sau să cadă într-o piscină. Vor purta o costumaţie care să-i ferească de eventuale accidentări: cască de protecţie, încălţăminte adecvată, genunchiere, cotiere şi un costum confecţionat din material special. Fiecare echipă este formată din trei VIP-uri şi are propriul căpitan, iar câştigătorii pot dona premiul emisiunii, în valoare de 2.500 de Euro, unei cauze în care cred.
La cea dintâi ediţie, competitorii care vor intra la apă sunt Mirela Zeţa, Mihai Bendeac, Tavi Colen, Cosmina Păsărin, Marian Dârţă şi Betty Stroe, fostă componentă a trupei Etnic, iar căpitanii de echipă vor fi cei doi “mondeni”. Cine va câştiga 2.500 de euro aflaţi urmărind Vedete-n figuri, pe 16 ianuarie, de la ora 20.30.

SURSA: GANDUL.INFO

Lasa un raspuns