Târgul de turism al României şi-a deschis porţile

Târgul de Turism al României şi-a deschis oficial porţile la complexul Expoziţional Romexpo din Capitală. Organizat sub patronajul Ministerului Turismului şi în parteneriat cu Camerele de Comerţ şi Industrie judeţene şi asociaţiile de profil, târgul reuneşte circa 300 de firme din 14 ţări.

La Târgul de Turism al României, agenţiile de turism oferă participanţilor posibilitatea alegerii destinaţiei de vacanţă dorită. În trendul propus în acest an, la foarte mare căutare sunt ofertele care inclus parcurile de distracţii: Disney Land sau Asterix din Franţa, Portaventura din Spania, Movie Park din Germania, Lago di Gonda din Italia, Legoland din Danemarca sau, Wild Wadi World din Dubai.

Programul de vizitare este de joi până sâmbătă între orele 10,00 şi 18,00, iar duminică, în ultima zi, între orele 10,00 şi 16,00.

Biletul de intrare costă 7 lei şi permite accesul şi la Expo Sport şi Agrement – expoziţie internaţională de produse, articole şi echipamente pentru sport şi agrement, ambarcaţiuni, precum şi Kidex, expoziţie internaţională de produse şi articole pentru copii, jucării şi jocuri la toate cele trei manifestări expoziţionale. (sursa: Adevarul.ro)

Lasa un raspuns