Shantel canta in Bucuresti, la Balkanik Festival

29.06.2013_Shantel_Bukovina_Orkestar_Foto_Mathias__85c8873aa9Balkanik! Festival, care se va desfăşura între 12 şi 14 septembrie, îi aduce pe scena de la Grădina Uranus din Bucureşti pe cei mai importanţi DJ din Balcani, într-o ediţie care va prezenta un amestec de muzică electronică, raggae, jazz şi hip-hop, informeaza Mediafax.ro.

Cea de-a patra ediţie a Balkanik! Festival va fi o ediţie “explozivă şi curajoasă”, incluzând în line-up trupe care îi vor reuni pe cunoscătorii de world music, balkan music, jazz manouche şi iubitorii de sounduri electronice, dub-reggae, hip-hop.

Printre cele cinci nume confirmate deocamdată în line-up se află doi headlineri: Shantel & Bukovina Club Orkestar din Germania şi Kiril Djaikovsky feat. TK Wonder & Ghetto Priest.

Shantel este cel mai cunoscut DJ din Balcani. Născut la Frankfurt, cu origini în Bucovina, a cântat la cele mai mari festivaluri din întreaga lume, de la Glastonbury la Roskilde, cu rezidenţe la Istanbul, Roma, Viena, Zurich şi a câştigat numeroase premii, printre care BBC World Music Award. A compus coloane sonore pentru filmele “Borat” şi “The Edge of Heaven”.

Abonamentele promoţionale pentru ediţia 2014 au fost puse în vânzare la preţul de 98 de lei pentru toate cele trei zile de festival. Preţul este valabil pentru toate abonamentele achiziţionate până pe 15 august. Abonamentele pot fi cumpărate de pe easytickets.ro, eventim.ro, din reţeaua Eventim şi pe site-ulhttp://www.balkanikfestival.ro/.

Lasa un raspuns