Radu Mazăre, locul trei în competiţia de samba de la Carnavalul de la Sao Paolo

Primarul Constanţei, Radu Mazăre – primul român invitat să urce pe un car alegoric şi să-şi exerseze mişcările pe ritmuri de samba la celebrul Carnaval de la Sao Paolo -, împreună cu fiul său, Răducu, şi echipa lor s-au clasat pe locul al treilea în competiţia de pe Sambadrom.

Primarul se mândreşte că a gustat nebunia tipic braziliană alături de fostul campion mondial la fotbal, brazilianul Cafu.

În urmă cu o săptămână, primarul Constanţei împreună cu fiul lui se pregăteau de carnaval. Cum au ajuns la Sao Paolo, ei şi-au luat în primire “costumele de mii de euro”, care au avut însă nevoie de mici modificări. După ce au terminat cu retuşurile, Radu şi Răducu Mazăre au exersat mişcările de samba. Ei au dansat desculţi, ca să le iasă mai bine coregrafia.

După patru ore de aşteptare, carul alegoric pe care au dansat, printre alţii, primarul Constanţei, băiatul lui şi fotbalistul brazilian Cafu a intrat pe Sambadrom. 40.000 de dansatori din 15 şcoli de samba au defilat ore întregi pe Sambadromul din Sao Paolo, în aplauzele spectatorilor.

La Carnavalul de la Sao Paolo, Radu Mazăre şi echipa lui au câştigat locul al treilea.

“Am dansat de când ne-am adunat, deci am dansat cam vreo patru ore (…) Muzica şi toată atmosfera aia de acolo, efectiv eşti în transă”, a declarat Radu Mazăre pentru Pro TV.

Lasa un raspuns