Prima gală Superkombat din România în 2015, pe 7 martie

Superkombat revine în România cu un mega-eveniment pe 7 martie, la Ploieşti. Cei mai buni luptători din România sînt anunţaţi în programul primei galei Superkombat din 2015, programată în martie, în Sala Sporturilor Olimpia din Ploieşti.

Pe lîngă meciuri internaţionale pe reguli de K-1, gala va programa şiconfruntări de MMA şi un meci între fete. În total, sportivi din 12 ţări vor participa la evenimentul transmis în direct pe 5 continente.

652325-11003260-938009932909711-1832837695-oDupă ce în a doua parte a anului trecut, promoţia condusă de Eduard Irimia a pus în scenă evenimente în Olanda, Elveţia şi Olanda, Superkombat revine în România cu o super-gală la Ploieşti, acolo unde noua senzaţie a categoriei grea în kickboxul mondial, Benjamin Adegbuyi, neînvins de doi ani şi jumătate, va fi capul de afiş, alături de fraţii Bogdan şi Andrei Stoica.

Toţi trei vor fi protagoniştii unor super-fight-uri internaţionale care se anunţă extrem de disputate.

De asemenea, ploieşteanul Amansio Paraschiv, cîştigător recent al unui turneu în China, va încerca să cucerească titlul mondialSuperkombat New Heroes, în faţa albanezului Julian Imeri, campionul WKA (World Kickboxing Association), într-o confruntare care va unifica ambele centuri.

Şi luptătorii internaţionali anunţă un spectacol incendiar în Sala Olimpia, promotorul Eduard Irimia dezvăluind că a selectat opt dintre cei mai buni grei din lume pentru un eveniment de clasă. “O nouă generaţie internaţională de grei va fi adusă în premieră la Ploieşti, va fi o adevărată confruntare a noilor eroi. În plus, venim cu o premieră, meciuri de MMA, dar şi cu o cofruntare între fete pentru a condimenta gala”, a declarat promotorul Eduard Irimia.

Nu mai puţin de 14 meciuri vor avea loc în cadrul galei de la Ploieşti, dintre care două pe reguli de MMA şi unul între fete pe reguli K-1.

Printre românii confirmaţi se numără Cristian Ristea, Cristian Spetcu, Cătălin Căşaru, Alex Filip, Robert Stoica, Andrei Ostrovanu, Bogdan Năstase şi Cristiana Stancu. Printre greii internaţionali selectaţi pentru Ploieşti se numără polonezul Michal Wlazlo (1,96 m, 118 kg, 10 victorii – 4 înfrîngeri), D’Angelo Marshall (1,94 m, 105 kg, 22 de victorii – 2 înfrîngeri) din Curacao şi albanezul Rustemi Kreshnik (1,87 m, 108 kg, 30 victorii – 7 înfrîngeri), programul complet al galei urmînd să fie dezvăluit în cursul săptămânii viitoare.

Lasa un raspuns