Madonna concertează la Bucureşti, pe 26 august

Cantăreaţa americană Madonna va concerta la Bucureşti, pe 26 august, in Parcul Izvor, biletele urmind să fie puse in vinzare pentru publicul larg pe 3 martie, avind preţuri cuprinse intre 120 şi 800 de lei, informează organizatorii.

Madonna va concerta la Bucureşti in cadrul turneului mondial ”Sticky & Sweet Tour”, intr-un spectacol sponsorizat de Vodafone Romania, promovat de Live Nation şi organizat de Emagic.

Clienţii Vodafone Rominia pot achiziţiona bilete in avans, pe www.myticket.ro, intre 23 februarie şi 2 martie. Toţi clienţii Vodafone Rominia pot achiziţiona online pină la 4 bilete, trimiţind un SMS, cu tarif normal, la numărul 4545. Clientul va primi un cod unic ce va fi folosit, impreună cu numărul de telefon mobil, pentru inregistrarea pe site-ul www.myticket.ro, in pagina dedicată concertului Madonna.

Biletele, cu preţuri incepind de la 120 de lei, se vor pune in vinzare pentru publicul larg din 3 martie, fiind disponibile online şi prin magazinele Diverta. Biletele sunt disponibile la diferite categorii de preţ: 120 de lei, 160 de lei, 600 de lei şi 800 de lei (bilete VIP).

Invitatul special al concertului susţinut de Madonna este DJ Paul Oakenfold, artistul care deschide toate show-urile din cadrul ”Sticky & Sweet Tour”.

Lasa un raspuns