Liberty Parade, maratonul distracţiei

Zeci de mii de oameni au dansat până azi în zori pe ritmurile electro ale celor mai tari DJ români, la cea de-a opta ediţie a evenimentului.

Cel mai mare party al anului, Liberty Parade, s-a încheiat în această dimineaţă, după 12 ore de muzică electro, mixată de cei mai buni DJ români ai momentului. Nu au lipsit nici DJ străini, aflaţi „pe val“: Carl Kennedy, Dennis Ruyer şi Dirty South, care au încins atmosfera pe plajă.

Muzică house la discreţie

Startul la distracţie a început ieri, la ora 17.00, când trei camioane, „inima“ caravanei, au plecat spre plaja ADRAS, între Saturn şi Venus, la Liberty Parade Arena. Traseul parcurs a fost cel cunoscut din fiecare an: Olimp – Neptun – Jupiter – Cap Aurora – Venus – Saturn. Timp de aproape patru ore, responsabili de buna dispoziţie de pe camioane au fost, printre alţii, Vali Bărbulescu, Emil Lassaria, DJ Ludo, Paul Damixie, Christian Green sau DJ Allen.

Costumaţi şi pictaţi, tinerii iubitori de muzică house s-au îngrămădit să urce în tirurile distracţiei, unde muzica house „curgea“ la maximum din boxe. Ei au fost însă atenţi selectaţi de către forţele de ordine, care s-au asigurat că nu au asupra lor obiecte contondente din sticlă sau plastic, droguri sau arme.

„Înarmaţi“ cu fluiere şi ochelari de soare, participanţilor nu le-au lipsit nici cravatele roz sau perucile colorate, după dress-code-ul deja cunoscut. Şi în acest an s-au purtat crestele viu colorate, suzetele, măştile de gorile, costumele de baie, dar şi-au intrat excelent în pielea personajelor doctorii, sudorii, poliţiştii englezi, iepuraşii, diavoliţele sau cowboy-ii. Bere, vin, vodcă şi Red Bull

Animatoarele sponsorilor au făcut deliciul participanţilor, care nu au scăpat prilejul să le pozeze din toate unghiurile. Pe lângă fluierele care au chemat la distracţie cei peste 150.000 de turişti aflaţi în zona sudului litoralului în această perioadă, nu a lipsit ingredientul principal: băutura. Întreaga petrecere „în mers“ a fost stropită cu sute de litri de bere, vin, vodcă şi Red Bull, cele mai multe „în amestec“, deşi organizatorii recomandaseră ca participanţii la eveniment să nu consume băuturi alcoolice. Tinerii au parcurs distanţa dintre Olimp şi Saturn în aproape patru ore.

Sursa: EVZ

Lasa un raspuns