Informaţii importante despre Tuborg Green Fest by Sonisphere Festival 2010

Pentru ca totul sa mearga ca pe roate pana la sfarsit, organizatorii roaga participantii sa vina cat mai devreme la concerte, pentru a evita aglomeratia de la intrare.

Accesul in fiecare dintre cele trei zile de festival se va face incepand cu ora 14.00, iar concertele se vor incheia la ora 23.00. Oficialii festivalului au decis ca intrarea sa se faca pe o singura cale de acces, respectiv cea dinspre Piata Presei Libere.

Accesul va fi permis pe baza biletului valid, unei singure persoane, o singura data. Biletul in baza caruia se va face accesul va trebui pastrat pe toata durata concertului, spectatorii fiind rugati sa aiba asupra lor si un act de identitate valid. Dupa acces, participantii vor primi bratari in functie de tipul de bilet achizitionat. Bratarile nu pot fi instrainate, rupte si nu sunt transmisibile.

NU trebuie sa veniti la concert cu: sticle, bidoane de plastic, conserve, artificii, bannere sustinute de bete, spray-uri, parfumuri, umbrele, scaune, arme, lanturi, obiecte periculoase, bauturi sau mancare, aparate foto profesionale sau semi-profesionale (cu obiectiv detasabil), aparate de inregistrare audio-video. De asemenea, accesul cu umbrele nu este permis. In caz de ploaie, puteti folosi pelerine speciale. Accesul cu medicamente este permis doar in baza retetei medicale aferente.

Publicul este rugat sa nu vina la concert cu bagaje, genti voluminoase sau alte lucruri de valoare. Nu exista un spatiu de depozitare securizat. (BESTMUSIC.RO)

Lasa un raspuns