Festivalul CokeLive Peninsula ia startul joi

Festivalul CokeLive Peninsula ia startul joi, cu muzică variată, de la Nine Inch Nails, Primal Scream şi The Prodigy la Iris, sporturi, printre care bungee jumping, şi diverse activităţi distractive, anunţă organizatorii.

De joi până duminică, cea de-a şaptea ediţie CokeLive Peninsula se anunţă a fi o petrecere continuă pe malul Mureşului, lângă Complexul Weekend din Târgu Mureş. Potrivit prognozelor meteorologice, vremea va fi bună şi însorită, informează organizatorii.
Majoritatea corturilor care vor găzdui concertele sau evenimentele derulate de sponsorii şi organizaţiile neguvernamentale au fost montate deja, iar pregătirile se apropie de final.
În premieră, la ediţia din acest an, mai mulţi artişti au transmis mesaje fanilor care vor veni să îi vadă în concert.
Astfel, olandezul Tiesto promite peninsularilor un “set grandios” pentru ziua de 24 iulie, pe Main Stage, iar Iris îşi aşteaptă “cu drag” fanii la primul concert de festival, după reluarea activităţii muzicale alături de Cristi Minculescu.
Liderul trupei Nine Inch Nails, Trent Reznor, s-a declarat mare fan al scoţienilor de la Primal Scream, care vor cânta sâmbătă înaintea celebrei trupe americane de rock industrial, pe Main Stage. Reznor a ţinut chiar să îşi ceară scuze pentru faptul că a venit atât de târziu cu formaţia în Europa de Est.
The Prodigy a anunţat, prin intermediul unui interviu acordat organizatorilor CokeLive Peninsula, că publicul din Europa de Est reprezintă în permanenţă o provocare, pentru că le dă sentimentul unei experienţe inedite. (mediafax).

felsziget

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *