Festival de film în Parcul Crângaşi

„Cine Cinema Film Festival“, un festival de film de scurt-metraj, se va desfăşura în perioada 27 iulie – 1 august în Parcul Crângaşi. Festivalul va debuta, luni, la ora 21.00, şi se va încheia pe 1 august, cu festivitatea de premiere.

După preselecţia celor 70 de scurt-metraje au rămas în concurs doar 36 de filme care vor fi vizionate de public în cele cinci zile de concurs.

Un juriu alcătuit din profesionişti ai filmului românesc, precum Irina Margareta Nistor (preşedinte – critic de film), Andi Vasluianu (actor), Irina Săulescu (actriţă) şi Liliana Câmpeanu (regizor), va decide ce filme de scurt-metraj vor primi premiile pentru ‘cel mai bun film’ (în valoare de 1.000 de dolari), ‘cel mai bun regizor’ (700 de dolari), ‘cel mai bun scenariu’ (500 de dolari) şi ‘cea mai bună imagine’ (300 de dolari).

„Cine Cinema Film Festival“ are ca obiectiv promovarea artei cinematografice, descoperirea şi încurajarea tinerelor talente aflate la început de drum. Intrarea la eveniment este liberă. (ADEVARUL)

cinema_film

Lasa un raspuns