”Eu şi Marley/ Marley and Me”, lider in box office-ul romanesc

Premiera ”Eu şi Marley/ Marley and Me” a fost lider in box office-ul romanesc de weekendul trecut, cu incasări de 160.857 de lei, informează Agenţia Champions.

Filmul, care ii are ca protagonişti pe Jennifer Aniston şi Owen Wilson, spune povestea unui cuplu care, pentru a se obişnui cu responsabilităţile, decid să ingrijească un căţel, inainte de a avea un copil. Regizat de David Frankel, ”Eu şi Marley” a avut, in total, weekendul trecut, 9.544 de spectatori.

Pe locul al doilea in box office-ul de weekendul trecut s-a clasat ”Vagabondul milionar/ Slumdog Millionaire” de Danny Boyle, cu incasări de 100.071 de lei şi 5.237 de spectatori. ”Slumdog Millionaire”, distribuit in Romania de MediaPro Distribution, a primit toate premiile importante din industrie, printre care se numără opt Oscaruri şi Globul de Aur.

Pelicula prezintă o poveste de dragoste, avind ca fundal o Indie cantonată intre Evul Mediu şi secolul XXI. Un tinăr crescut in mahalalele Mumbaiului participă la o versiune locală a emisiunii ”Vrei să fii milionar?” şi, spre surpriza generală, ciştigă acest concurs.
Pe locul al treilea s-a clasat Seven Pounds/ Şapte suflete”, cu incasări de 87.281 de lei şi 5.094 spectatori, potrivit Mediafax.marley_1sheet_lo

Lasa un raspuns