“Dansez pentru tine” se lasa cu accidentari

Cătălin Botezatu şi-a dislocat umărul în timpul repetiţiilor pentru noul sezon al emisiunii “Dansez pentru tine”, care debutează pe 19 martie, la Pro TV, informează postul de televiziune.

Designerul Cătălin Botezatu a avut un accident extrem de dureros zilele trecute, în timpul antrenamentelor de dans. La una dintre prizele din coregrafia lui, vrând să evite să o lovească pe partenera sa, Liuba, Cătălin şi-a dislocat umărul. Au urmat dureri groaznice pentru acesta, care s-a dus în acea noapte la spital pentru a i se administra tratamentele potrivite şi calmante.

Cu toate că durerile mari la umăr au persistat, designerul a mers zi de zi la antrenamente, unde a repetat şi câte 8 ore pentru coregrafii. “Mă doare încă umărul, dar nu contează. Cu preţul durerilor şi cu riscul accidentărilor, repet în continuare. Liuba are nevoie de mine, iar eu am promis să fac tot ce-mi stă în putere pentru a o ajuta”, spune Botezatu.

Nici Anamaria Ferentz nu a scăpat de accidente la repetiţii. “M-am accidentat la şold în timp ce trebuia să sar pe piciorul drept! Am sărit strâmb şi mi-am făcut o contractură musculară, care tot persistă. Şi, în fiecare zi, merg la cabinet pentru ungere cu geluri“, declară artista. (Realitatea.net)


Lasa un raspuns