Concert Dubioza Kolektiv in Bucuresti, la The Silver Church

372919_412894635464261_75735362_n“Fotbalistii” de la Dubioza Kolektiv revin in Bucuresti pe 27 martie, in The Silver Church Club, cu ocazia B’estfest Summer Camp pre-party.

Evenimentele din aceasta serie isi  propun să pregăteasca publicul român pentru ediţia din acest an a festivalului ce va avea loc în weekend-ul 5-7 iulie, în cadrul B’ESTFEST Park din Tunari.


Un stil muzical aparte, ce îmbină genuri ca hip-hop, reggae, dub, rock şi folclor bosniac se va face auzit într-o seară de miercuri ce iese din tipare: un concept de petrecere în totalitate balkan. În deschiderea evenimentului, vor cânta cei de la Madame Hooligan.
Chiar dacă lumea din “Vest” a început să îi asculte relativ recent, trupa şi-a câştigat statutul de una dintre cele mai bune şi populare trupe live din Europa de Est, iar odată cu lansarea noului album “Wild Wild East” în vara anului 2011, recunoaşterea lor internaţională nu are decât un singur drum, cel ascendent.

Bilete se pot achiziţiona online, pe www.iabilet.ro şiwww.metalhead.ro/bilete, sau în seara concertului, la intrarea în club, la preţul unic de 40 de lei.

Concertul trupei DUBIOZA KOLEKTIV este al doilea pre-party B’ESTFEST Summer Camp organizat în acest an, festivalul fiind programat să aibă loc în perioada 5-7 iulie. Abonamentele pentru cea de-a şaptea ediţie B’ESTFEST sunt disponibile online, pe www.myticket.ro, la preţul de 150 de lei în cadrul promoţiei early bird.

Eveniment facebook: https://www.facebook.com/events/412894635464261/

Lasa un raspuns