Alanis Morissette vine la B’estfest, pe 4 iulie

Cântăreaţa canadiană Alanis Morissette va susţine un concert în prima zi a festivalului B’estfest, care se desfăşoară în aer liber, în complexul Romexpo din Bucureşti, pe 4, 5, 6 şi 11 iulie, informează organizatorii evenimentului, Emag!c Entertainment.

Alanis Morissette vine astfel pentru prima dată în România, ea urmând să concerteze în prima zi a festivalului B’estfest, pe 4 iulie, alături de Cypress Hill, UNKLE şi Apollo 440.

Cântăreaţă şi compozitoare de origine canadiană, Alanis Morissette şi-a făcut debutul în lumea muzicii la vârsta de zece ani, când a înregistrat primul single din carieră – “Fate Stay With Me”. La 14 ani a semnat primul contract cu o casă de discuri, iar în 1991 a lansat albumul “Alanis”, al cărei succes i-a adus discul de platină în Canada şi un Juno Award (Grammy-ul canadian), la categoria “cea mai promiţăroare interpretă”.

Debutul său pe plan internaţional a avut loc în 1995, odată cu albumul “Jagged Little Pill”, care a intrat în istoria muzicii drept cel mai bine vândut album de debut al unei artiste solo. Urmează alte patru albume cu vânzări record, precum şi numeroase single-uri care au urcat în topuri – “You Oughta Know”, “All I Really Want”, “One Hand In My Pocket”, “Ironic”, “You Learn”, “Head over Feet”, “Uninvited” (inclus pe coloana sonoră a filmului “City of Angels”), “Thank U”, “That I Would Be Good”, “Hands Clean”, “So Pure”, “King of Pain”.Apreciată pentru vocea sa dar şi pentru originalitatea versurilor, Alanis Morissette a fost recompensată de-a lungul carierei cu nu mai puţin de 12 premii Juno şi şapte Grammy, înregistrând vânzări de peste 55 de milioane de albume în întreaga lume. De altfel, Alanis este considerată una dintre artistele cu cele mai mari vânzări din industria muzicală.

Anul acesta, Alanis Morissette va fi cap de afis şi la festivalurile Zermatt Unplugget, Rock in Lisbon, Pinkpop, Alte Opera, Zenith, Rock Under The Bridge, Norwegian Wood, Rock In Rio, urmând ca pe 4 iulie să participe la B’estfest 2008.

Artiştii confirmaţi până acum pe afiştul B’estfest sunt sunt Alanis Morissette, Cypress Hill, UNKLE, Apollo 440 şi Miss Platnum (4 iulie), Kaiser Chiefs, Manic Street Preachers, Stereophonics, Nouvelle Vague şi Deluka (5 iulie), Nelly Furtado, Manu Chao, Roisin Murphy (Moloko) şi Sunrise Avenue (6 iulie) şi Judas Priest, Primal Fear şi Ross The Boss (11 iulie), la B’estfest Aftershock.

Produs de Emag!c Entertainment, B’estfest 2008 va avea loc în zilele de 4, 5, 6, respectiv 11 iulie (Aftershock), în aer liber, în cadrul complexului Romexpo. Toate categoriile de biletele pentru B’estfest şi B’estfest Aftershock, respectiv biletele de o zi (90 lei pentru 4, 5 sau 6 iulie şi 75 de lei pentru 11 iulie), abonamentele de trei zile (240 de lei), precum şi biletele VIP sunt disponibile în reţeaua magazinelor Diverta şi online, pe www.myticket.ro. (Mediafax)

Lasa un raspuns