Agenda pentru timpul liber: 2-8 noiembrie

Concertul Sandrei, premiera piesei “Sfârşit de partidă” la Teatrul Metropolis şi clasicul film “La Dolce Vita” proiectat la Cinemateca Union, se numără printre cele mai interesante repere din agenda culturală bucureşteană pentru săptămâna 2-8 noiembrie.

Luni, artistul despre care se spune că a adus în zilele noastre gustul original al blues-ului, Boo Boo Davis, va concerta la Hard Rock Cafe, îcepând cu ora 20.30.

Pe 3 noiembrie, La Scena prezintă premiera spectacolului “Teatru Sport”, începând cu ora 19.30, bazat pe “TheatreSports”, un concept în care spontaneitatea, improvizaţia actorilor şi imaginaţia publicului sunt ingredientele necesare pentru a crea spectacolul.

Miercuri, iubitorii filmelor vechi pot merge la Cinemateca Union pentru a urmări clasicul “La Dolce Vita” (1960) regizat de Federico Fellini, cu Marcello Mastroianni şi Anita Ekberg în distribuţie.

Joi, 5 noiembrie, începând cu ora 19.00, Teatrul Metropolis prezintă avanpremiera piesei “Sfârşit de partidă” de Samuel Beckett, în regia lui Alexandru Tocilescu.

Vineri, la Sala Palatului, începând cu ora 19.00, va concerta Sandra, regina muzicii disco a anilor ’80. Concertul face parte din turneul de promovare al noului album al cântăreţei, “Back to live”, lansat în luna martie.

Sâmbătă, Festivalul de muzică de cameră SoNoRo 2009 aduce bucureştenilor concertul “Maeştri germani”, începând cu ora 18.00, la Muzeul Naţional “George Enescu”.

Pe 8 noiembrie, în cadrul Festivalului Naţional de Teatru, pe scena Teatrului Odeon va fi prezentat, începând cu ora 18.00, spectacolul “Omul pernă” de Martin Mcdonagh, regizat de Radu Afrim, o producţie a Teatrului Maria Filotti din Brăila.

Sandra-Back-To-Life-462847

Lasa un raspuns