Ziua de 19 ianuarie 2009 va fi cea mai deprimantă zi din istorie, susţin experţii :)

Milioane de oameni din întrega lume se vor simţi atât de rău, încât vor decide să nu se ridice din pat astăzi. De asemenea, potrivit cercetărilor, un sfert dintre muncitori se vor învoi astăzi de la muncă, învocând ”probleme medicale”.

Psihologul Cliff Arnall a descoperit pe baza unei formule matematice că astăzi va fi cea mai deprimantă si mai tristă zi din istorie.

Potrivit acestuia, există şase factori care contribuie la transformarea acestui an în cel mai deprimant de până acum: temperaturile reci de iarnă, facturile la creditele făcute de Crăciun, rezoluţiile de Anul Nou abandonate, dar şi teama de a pierde locul de muncă, datoriile din ce în ce mai mari şi prăbuşirea preţurilor la case.   (Realitatea.net)

Fostul profesor al Universităţii Cardiff susţine că cea mai bună metodă prin care putem să luptăm împotriva depresiei de astăzi este să facem ceva distractiv.

”Persoanele care se simt deprimate pot să vizioneze un DVD, să invite nişte priteni la masă sau să sune o persoană cu care nu au ma vorbit de luni sauani de zile”, spune dr. Cliff Arnall, citat de dailymail.co.uk.

Lasa un raspuns