“Zdob si Zdub” vor reprezenta Moldova la Eurovision(video)

Zdob si Zdub vor reprezenta Moldova la Eurovision 2011Zdob şi Zdub vor reprezenta R. Moldova la concursul european de muzică Eurovision din acest an, cu piesa “So Lucky”. Finalistul a fost ales prin votul cumulat al juriului și cel al telespectatorilor moldoveni, care au putut să urmărească în direct cea de-şaptea ediţie a finalei naționalei a Eurovision în cadrul unui concert televizat, difuzat sambata seară de televiziunea publică Moldova1.

Zdob şi Zdub au primit câte 10 puncte de la spectatori, dar şi de la juriu. Potrivit televotingului, Karizma a acumulat punctajul maximal -12 puncte, urmată de Zdob şi Zdub – cu 10 puncte şi Pasha Parfeny – cu 8 puncte. Juriul a acordat, însă, punctajul maxim Nataliei Barbu şi doar un punct pentru Karizma. Cumulat, punctajul Zdubilor a fost cel mai mare – 20 de puncte.

Este pentru a doua oară când formaţia Zdob şi Zdub va reprezenta Republica Moldova la concursul Eurovision. În 2005, Zdubii s-au clasat pe locul 6, cu piesa “Bunica bate toba”. Acesta este cel mai bun rezultat al ţării noastre în cei 6 ani de când este participantă la concursul muzical internaţional.

(sursa:Unimedia)

Lasa un raspuns