WPT la Bucuresti in 2010

WPT Bucuresti se va desfasura intre 27 martie si 2 aprilie, fiind organizat la casino-ul Regent, din incinta hotelului Novotel. Sateliti de calificare in curand pe Party Poker.

Se pare ca reusitul turneu Romanian Poker Champinship, organizat de PokerStars in parteneriat cu FRSP, a deschis calea altor event-uri de poker importnte. Avand in vedere succesul RPC, se pare ca, de acum inainte, Bucurestiul va fi un reper avut in vedere de multe circuite de poker. Astfel, organizarea WPT Bucuresti vine ca fiind un cadou extrem de bine primit din parte jucatorilor autohtoni de poker.

WPT a fost cumparat de patre concernul PartyGaming in ultimul trimestru al anului 2009, concern ce detine si camera PartyPoker. Astfel, una din promisiunile noului detinator al WPT a fost expansiunea (europeana) acestuia, iar includerea Bucurestiului printre orasele europene in care va poposi caravana WPT pare sa certifice ca PartyGaming se tine de promisiune.

Astfel, in perioada 27 martie – 2 aprilie se va organiza WPT Bucuresti. Nu exista in prezent alte informatii despre structura sau numarul event-urilor, dat fiind ca abia in urma cu abia o zi s-a anuntat oficial organizarea a WPT Bucuresti, insa pare a fi cert ca main event-ul va avea un buy-in de € 3,000 + € 300.

Lasa un raspuns