Weekendul copiilor în Parcul Herăstrău

Acest sfârşit de săptămână este dedicat copiilor, având loc mai multe evenimente în nordul Capitalei. Cei mici sunt răsfăţaţi în aceste zile şi vor avea parte de numeroase activităţi, printre care fotbal, tenis de masă, gimnastică, atletism sau spectacole de muzică şi dans.

„O călătorie printr-o Europă de poveste“, „Arenele de joacă“ şi „Să fim copii încă o zi“ sunt cele trei evenimente dedicate copiilor, care vor avea loc în Parcul Herăstrău şi la Muzeul Naţional al Satului „Dimitrie Gusti“.

Timp de trei zile, de astăzi şi până duminică, Muzeul Satului va prinde viaţă în surâsul copiilor, care vor viziona la spectacole de de muzică şi dans, teatru de marionete şi momente de cascadorie. În plus, copiii vor avea parte de concursuri de desen pe asfalt, de olărit, dar şi de un târg gastronomic tradiţional. Spectacolele de la Muzeul Satului vor începe zilnic la ora 11.00 şi se vor încheia la ora 19.00.

Un alt eveniment dedicat celor mici, intitulat „Arenele de joacă“, are loc mâine, la intrarea Charles de Gaulle a parcului Herăstrău.

Lasa un raspuns