Vremea va continua să fie răcoroasă în toată ţara

La Bucureşti, astăzi, cerul este noros şi plouă din nou, dar scăpăm de vânt care nu va mai sufla cu putere. Maxima rămâne totuşi modestă, 13-14 grade la amiază, aşa că vorbim în continuare de o vreme rece.

Sâmbătă, chiar dacă se mai încălzeşte puţin, tot frig se aşteaptă să fie, cu temperaturi de la 6 până spre 11-12 grade, şi doar în Lunca Dunării se adună 13-14 grade la amiază. Cerul însă se mai înseninează, aşa că vom avea parte şi de ceva soare, precipitaţiile rămânând la nivel izolat. Desigur, la munte, continuă să ningă.

În Capitală, sâmbăta va şterge impresia urâtă a zilei de vineri. Cerul se luminează iese soarele, şi vântul nu trece de moderat. Dar termic, rămânem tot cu frigul: maxim 13 grade la prânz.

Duminică, chiar dacă se mai adaugă pe ici pe colo câte un grad, vremea e în continuare rece pentru mijlocul lunii octombrie. Ploile acoperă arii extinse şi treptat cuprind aproape toate regiunile ţării spre seară. În sud şi la munte, unde precipitaţiile vor fi mixte, vântul se înteţeşte făcând din ziua de duminică una deloc plăcută termic. Maximele pornesc de la 7-8 grade şi urcă spre maximum 17 grade.

Bureştenii scot din nou umbrelele duminică, cerul se acoperă de nori, iar după amiază şi seara, ploile se vor însoţi cu rafale de vânt. Până atunci însă, se adună în aerul amiezii 15-16 grade. (REALITATEA.NET)

39

Lasa un raspuns