Vremea se încălzeşte după data de 9 martie

Ghiocei

Ghiocei Meteorologii prognozează, pentru următoarele două săptămâni, precipitaţii temporare sub formă de ploaie, în general slabe cantitativ, cu probabilitate mare de apariţie după data de 2 martie în majoritatea zonelor ţării, iar ninsori mai importante în intervalul 6-8 martie, la munte.

Conform prognozei, în Maramureş, Moldova, Muntenia şi Oltenia se vor semnala precipitaţii mixte începând din 2 martie şi apoi în intervalul 6-7 martie.

În Maramureş şi Moldova se vor semnala ninsori în data de 7 martie, precum şi precipitaţii mixte în celelalte două regiuni amintite.

La munte, valorile termice vor fi negative noaptea, având o tendinţă de scădere până spre 8 martie, după care se vor situa, în medie, în jurul valorii de -6 grade Celsius.

Temperaturile maxime vor fi, în general, negative până spre 11 martie, apoi vor fi uşor pozitive. Temporar, se vor semnala ninsori în general slabe, cu o probabilitate mai mare în ziua de 2 martie, în special în Carpaţii Orientali şi în Carpaţii Meridionali. (JURNALUL.RO)

Lasa un raspuns